Референции

Нашият най-голям капитал е вашето доверие


 

 

Изпълнението на възложените дейности по изработването на идейните решения, предварителните разработки и впоследствие по изготвянето на проектната документация бе на високо ниво. Арх. Николова и колегите й се съобразиха максимално с изискванията ни, като Възложител, но същевременно дадоха ценни професионални съвети …

Резултатът от Нашето сътрудничество е един хубав проект, оценен високо и от одобряващите органи.

Екипът на АРТПОЙНТ ООД винаги е откликвал на Нашите нужди от допълнителна професионална информация, съдействие пред органи и институции, с което доказаха, че са един надежден партньор.

Виж референцията

Екипът подходи с висок професионализъм при обследване на съществуващото положение на сградата.

Цялата проектна документация беше изготвена с необходимия професионализъм, качество, количество и срок.

В момента Нашето сътрудничество продължава, което изключително много Ни радва.

Виж референцията

Екипът на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД се справи отлично, спазвайки всички наши изисквания, като вложиха своя висок професионализъм.

Радваме се, че имаме надеждни партньори в тяхно лице и че нашето сътрудничество продължава.

Виж референцията

Проучванията, изготвени от екипа на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД ни дадоха пълна информация за особеностите и възможностите за застрояване на тези парцели, включително алтернативни варианти, ситуации, примерни разпределения, обемни решения, наличие / липса на инженерна инфраструктура, данни от комунални дружества и държавни структури, параметри на застрояване, градоустройство и др.

Без подобна информация „Арко инвест”  ЕООД, в качеството си на инвестиционна компания,   нямаше да е в състояние да взима напълно информирани решения относно инвестиционния потенциал на дадени проекти и/или парцели.

Екипът на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД винаги са били коректни в изпълняването на поетите ангажименти, като често е изпълнявал дейности и проучвал факти без да са изрично изискани от нас, с цел предпазване на инвестиционния ни интерес.

Виж референцията

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД са Наши дългогодишни партньори.

Ние от ОК ИМОТ ЕООД сме възлагали и възлагаме на екипа на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД едни от най-отговорните си инвестиционни проекти. Винаги можем да разчитаме на техния висок професионализъм и лична отговорност към нашите инвестиции.

Радваме се, че КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД са Наш партньор и че можем да разчитаме на тях.

По време на строителството бяха осъществени необходимите контакти между експерти от ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД и АРТПОЙНТ ООД, при което прецизно се подбраха всички продукти и бяха спазени всички технологични изисквания.

Виж референцията

След осъществен контрол от страна на БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД се установи високата прецизност, вътрешен контрол и професионалното отношение на компанията при изпълнението на топлоизолационната система.

Виж референцията

Над десет години екипът на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ е доказвал висок професиоанализъм и коректност в изпълнение на поетите ангажименти. Като надежден партньор, ние винаги можем да разчитаме на тях, че ще вложат необходимото старание и отговорност и резултатът от това са Нашите клиенти.

Радваме се, че съвместната Ни дейност продължава.

Виж референцията

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ винаги е изпълнявала своите ангажименти с висок професионализъм и отговорност. Нашата основна цел е да защитим интересите и инвестициите на Нашите клиенти и доказателство за това са самите те.

Виж референцията

В един от най-натоварените и отговорни моменти, екипът на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ  застана до Нас. С изключителна дисциплина и организираност те изпълниха в срок всички поети ангажименти.

Радваме се, че КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ станаха Наш партньор.

Виж референцията

В началото на проектантския процес, екипът на арх. Николова ни предложиха няколко аргументирани варианта на посочената сграда с визуализация и разпределения, които Ни помогнаха да направим възможно най-добрия избор.

Опитът на АРТПОЙНТ ООД в проектирането, строителството и продажбата на недвижими имоти оказа голямо влияние за реализирането на проекта.

Виж референцията

Екипът лично се ангажира не само с проектирането на сградата, но и взе активно участие в разговорите със собствениците на земята и при продажбата на апартаментите.

АРТПОЙНТ ООД и нейните партньори приемат лично всяка своя задача и работят усилено за нейната успешна реализация.

Виж референцията

Настоящата референция се издава в уверение за коректно и професионално отношение към възложените от Нас проекти.

Виж референцията

Удовлетворени сме от качествено, отговорно и срочно изпълнената работа, поради което Нашето сътрудничество продължава.

Виж референцията

Фирмата извърши всички проектни работи и предаде цялата техническа документация в заложените договорени срокове, което позволи срочно и висококачествено изпълнение на цялостния процес.

Виж референцията
 • technoLogo
 • Renault logo
 • Volvo
 • arco invest
 • OK IMOT
 • Wienerberger
 • baumit logo cr
 • correctDesign logo
 • mmv logo 153x118
 • PPM
 • BIL
 • TERAMETALI
 • Sofia project
 • MS
 • elin pelin municipality logo

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: