Кариери

Създаваме професионалисти


Ние от КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ приветстваме младите специалисти и професионалистите с дългогодишен опит, които искат да се присъединят към нас.

Успехът на компанията дължим на нашите отговорни и креативни служители и за нас е изключително важно да осигурим за тях една приятна и творческа атмосфера.

Успешното управление на екипа и поетите от компанията ангажименти се базира на стриктното спазване на вътрешни правила, етичен кодекс и персонални длъжностни характеристики.

През 2016г. внедрихме специализиран софтуер за управление на работния процес, който значително улеснява и най-вече гарантира успешното изпълнение на всяка една задача.

 

Организацията на компанията се състои от вътрешно ядро от проектанти, консултанти на недвижими имоти, проджект мениджъри и помощен персонал и периферия от сътрудници и подизпълнители.

За основните длъжности в КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ се изисква задължително висше образование архитект, с образователна степен магистър. Всеки кандидатстващ се подлага на изпит.

Ако вие сте амбициозна и отговорна личност и искате да се присъедините към един позитивен, креативен и мотивиран екип, моля изпратете ни вашата професионална автобиография, портфолио и мотивационно писмо.

Длъжностите, за които бихте могли да кандидатствате са: проектант-архитект, консултант недвижими имоти - архитект, мениджър проекти, сътрудник, мениджър реклама

Благодарим ви за проявения интерес.

Ще се свържем с вас при първа възможност.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: