Парцели

Професионален анализ на всеки парцел


Консултантите на парцели в КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ са експерти в своята област и опитни архитекти. Разполагаме с огромна база данни от парцели в гр. София, която непрекъснато се обновява. Опитните ни консултанти ще Ви съдействат за избор на подходящ парцел за Вашата строителна инвестиция и ще поемат преговорите по реализиране на сделката. Всеки парцел подлежи на подробен анализ за реалните възможности на застрояване. Наличието или липсата на техническа инфраструктура, актуалната нормативна уредба за застрояване, сметки по регулация и много други фактори влияят пряко върху инвестиционните параметри на парцела.

 

Запознайте се подробно с Нашите услуги в тази област от Нашата презентация тук.


ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ПАРЦЕЛИ


КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ е дългогодишен партньор на голяма част от строителните предприемачи в България. Компанията постоянно набира парцели, подходящи за техните строителни инвестиции.

Ако Вие сте собственик на парцел в гр.София и София област и искате да продадете своя недвижим имот, не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ще Ви предложим най-подходящите възможности.

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ не взима комисион за посредничество от собствениците на парцели и имоти.

БЕЗ  КОМИСИОН !

Научете повече

АКТУАЛНА НОРМАТИВНА УРЕДБА


Нормативната уредба, тълкуването и вътрешните разпоредби на одобряващите органи често се променят, а това влияе пряко върху инвестиционното проектиране, съответно върху възможностите за застрояване на всеки парцел. Екипът на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ активно проектира инвестиционни проекти и е в течение с актуалните проектантски и нормативни практики.

ДАДЕНОСТИ НА ПАРЦЕЛА


Всеки един парцел разполага с дадености, които пряко влияят на параметрите на строителната инвестиция. Някои от параметрите дори могат да направят инвестицията невъзможна за дълъг период от време. Сметки по регулация, транзитна подземна инфраструктура, липсата на устройствени планове и много други
фактори са от съществено значение за реализирането на сграда. Нашите експерти анализират тези фактори още преди реализиране на сделката за този имот.

ПРЕГОВОРИ


Преговорите между собствениците на парцела и строителния предприемач е една от най-тежкита задача за нашите консултанти. Често преговорите продължават с месеци, дори години. Нашата роля е да доведем сделката до успешен край, независимо от вложените усилия.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: