Принципите на КОНСТРУКТИВ


В стремежа си да бъдем непрекъснато иновативни, с Нашият екип създадохме „Принципите на Konstruktive“. Зад тях стоят множество уникални проектни решения, създадени с единствената цел - човекът на двадесет и първи век да води пълноценен и здравословен начин на живот.

 

Арх. Вержиния Николова

Управител

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Сградата работи в синхрон с нейните обитатели


Този принцип обединява всички проектни решения, които осигуряват условия обитателите на една сграда да живееят пълноценен живот. Ежедневието Ни е изпълнено с множество задачи. Когато всяка една от тях Ни коства допълнително време и усилия, Ние се чувстваме постоянно и хронично изморени. Целта на този принцип е осигуряването на хармонични функционални връзки за всички житейски дейности.

ГЕНЕТИЧНИ ФАКТОРИ

Условия, отговарящи на генетично заложените ни потребности


Милиони години еволюция са закодирали в нас - хората генетично заложени необходимости. Да живеем в тясна връзка с естествената природна среда, да живеем в социална среда и много други фактори. Постепенната ни изолация е довела до изключителен висок ръст на автоимунните и неврологични заболявания в цивилизованите общества. Затова под този принцип обединихме всички проектни решения, които създават условия хората да живеят естествено.

ЕКОЛОГИЯ

За всички, които искат да са част от промяната


Ние хората сме част от нашата планета. Ако тя боледува и ние боледуваме. Затова под този принцип сме обединили всички съвременни технологии, които ни помагат да опазим природата чиста, а оттам и нашето здраве. Не на последно място е фактът, че всички тези технологии имат изключително ниски експлоатационни разходи.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: