ИНВЕСТИЦИОННА ПРОГРАМА В СТРОИТЕЛСТВО

Висока доходност или достъпно ново жилище


КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ развива успешно програма за инвестиции в строителството, която дава възможност на Наши клиенти да инвестират в строителен обект с ограничен капитал, дори и да не са имали опит в тази област. В сградите, в които компанията прилага инвестиционната програма, клиентите Ни постигат доходност около 80 % или стават собственици на недвижим имот на изключително атрактивна цена, близка до себестойност около 700 €/м² - 800 €/м²

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ


Инвестиционната програма е атрактивна за клиенти, които разполагат със свободен капитал и искат да вложат средствата си в продукт, който да им донесе допълнителен приход, както и да защитят спестяванията си от инфлация. Минималната сума за участие е 10 000 €. За клиентите, които искат да придобият собствен недвижим имот за лично ползване сумата се изчислява на база приблизителна площ на желания имот и конкретния проект.

СТРУКТУРА НА ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА


При подписване на пакета договори към инвестиционната програма всеки клиент става собственик на идеална част от парцела, върху който ще се реализира сградата и като такъв получава обезщетение от нея под формата на застроена площ. Сумата, с която се участва в инвестиционната програма се разпределя пропорционално за закупуване на идеалната част от парцела и закупуване на право на строеж за допълнителна площ от сградата. Финансирането на всеки строеж се осъществява със средствата от инвестиционната програма и собствен капитал на компанията.

УЧАСТИЕ С ЦЕЛ ДОХОДНОСТ


По време на строежа, всички недвижими имоти, които са придобити от нашите клиенти по инвестиционната програма и са предназначени за продажба, както и недвижимите имоти на компанията се обявяват чрез обща маркетингова стратегия. При продажбата на съответния недвижим имот, неговите собственици получават своите вложения и доходност.

УЧАСТИЕ С ЦЕЛ ПРИДОБИВАНЕ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ


За клиентите, които участват в инвестиционната програма с цел придобиване на собствен недвижим имот (жилище, магазин, офис и др.) същият остава за тяхно собствено ползване и не се обявява за продажба. Още по време на проектантския процес клиентите ни могат да заявят индивидуални изискания, които да бъдат заложени в проекта.

УПРАВЛЕНИЕ ПРОЕКТ


Всеки нов проект започва от отдела ни за недвижими имоти - «Парцели», където клиентите ни могат да получат допълнителна информация за актуалните проекти. След реализиране на сделката за закупуване на парцела съответният инвестиционен проект се реализира от проектантския отдел. По време на процеса на проектиране маркетинговият отдел започва подготовката на рекламната и маркетингова кампания за таргетиране на пазара за недвижими имоти. При издаване на строително разрешение продажбите започват.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: