НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Рекламно обслужване и посредничество при сделки с недвижими имоти в проект


Още по време на проектантския процес експертите на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ, заедно с партньорите в рекламното обслужване подготвят информационните материали за бъдещите купувачи на недвижими имоти. Едновременно с това проектите се публикуват и в развитите Ни социални мрежи, където хиляди последователи следят новите проекти на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ.

 

Запознайте се подробно с Нашите услуги в тази област от нашата презентация тук

РЕКЛАМНО ОБСЛУЖВАНЕ


За доброто позициониране на сградата ние препоръчваме изготвяне на така наречения „брандинг“ на бъдещата сграда. За всеки отделен проект нашите експерти в същото време изготвят анализ на целевите групи, подходящо рекламно обслужване, анализ на конкурентната среда.

ОБСЛУЖВАНЕ КЛИЕНТИ


В засилената конкуренция на пазара за недвижими имоти от изключителна важност за реализиране на всяка сделка е професионалното обслужване на клиентите. Обслужване в изнесен офис на обекта, отговори на професионалните въпроси директно от проектантите на сградата, индивидуални решения по договорени условия са само част от методите на компанията за успешно реализиране на всеки обект.

УПРАВЛЕНИЕ НА СДЕЛКИТЕ


При всяка сделка на недвижим имот е необходима сериозна организация за реализирането й. Набавяне на необходимите документи, предлагане на правни услуги, организация за подписване и нотариално изповядване са услугите, с които нашите експерти се ангажират изцяло.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: