Архитектура

Пълен инженеринг и експертни решения в инвестиционното проектиране


Проектантите на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ обхващат всички възможни проектни дейности на инвестиционното проектиране.

Екипите Ни от архитекти могат да предложат на Нашите клиенти както съвременна и модерна визия, така и семпли и традиционни решения.

Всеки Наш клиент разполага с личен асистент – мениджър проекти, който обгрижва и следи процеса на работа по неговите задачи и отговаря за качественото и срочно изпълнение.

В КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ е създадена строга организация при изпълнението на всички задачи. Всяка дейност се управлява от съвременен софтуер, изготвен специално за нуждите на КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ.

 

Запознайте се  подробно с Нашите услуги по-долу и в другите два раздела – Недвижими имоти и Инвестиции и се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

НАБАВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ


За успешното реализиране на един инвестиционен проект е от голяма важност набавянето на виза за проектиране, изходни данни за проектиране и други документи, нужни както за самия проектантски процес, така и за одобряването на инвестиционния проект и набавяне на разрешение за строеж. За да сме от максимална полза на нашите клиенти ние се ангажираме с набавянето на всички необходими документи.

ИНВЕСТИЦИОННО ПРОЕКТИРАНЕ


Изготвянето на пълен инвестиционен проект е сложен процес с няколко фази на проектиране и съгласуване между всички участници в него. За тази цел всеки инвестиционен проект се изготвя в стриктна програма и срокове. За целите на компанията е изготвен специализиран софтуер, който помага за организирането на този сложен процес.

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ


Управлението на инвестиционния проект е също не маловажна задача. Този процес обхваща управлението и съгласуването на проектните книжа в необходимите институции с цел издаване на разрешение за строеж. Нелек и времеемък процес, в който ние можем да ви съдействаме изцяло.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


map loading...

Парцели


Архитектура


Недвижими имоти


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ако искате да сте в крак с времето, последвайте ни в социалните мрежи: